Conferinţă OncoHelp, la Timişoara, despre noutățile în diagnosticarea și tratamentul cancerului

Dr. Şerban Negru. Sursă foto: Spitalul „Victor Babeş” Timişoara

Asociația OncoHelp organizează, la acest sfârşit de săptămână, conferința cu tema “Managementul multidisciplinar al patologiei oncologice – noutăți în diagnostic și tratament”, eveniment organizat în cadrul Zilelor OncoHelp.

 

Aflată la cea de-a cincea ediție, conferinţa, care are loc în zilele de 5-7 martie, se desfășoară, la fel ca edițiile din 2020, on-line, folosind platforma www.myconnector.ro.

Evenimentul reuneşte medici specialiști și rezidenți oncologi, hematologi, radioterapeuți, radiologi si anatomopatologi cât și psihologi clinicieni. În cadrul conferinței vor avea loc prezentări și dezbateri privind noutățile din domeniul oncologiei medicale si a specialitatilor conexe atât în diagnostic cât și în tratament, prezentări de caz, prezentări de terapii și produse farmaceutice, prezentări de ghiduri și protocoale, dar și de noutăți legislative.

Conferința reunește, de-a lungul a trei zile, colegii din această breaslă din județele cele mai vestice ale țării, care se întâlnesc pentru a asculta și discuta cele mai noi informații mondiale din acest domeniu. Oncologia rămâne în continuare domeniul medical cu cea mai mare viteză de schimbare, de aceea astfel de evenimente medicale sunt esențiale pentru a ne ține conectați la ultimele noutăți de specialitate”, declară conf. univ. dr. Șerban Negru, președintele Asociației OncoHelp.

Print Friendly, PDF & Email