Conferinţă internaţională pe teme cardiologice, organizată de Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara organizează exclusiv online conferința „Timișoara Cardioculture – Update Meeting 2020”.

 

Evenimentul se va desfășura în mediul virtual, în regim live pe platforma cardioculture.mediamed.ro, în perioada 22-24 octombrie, și reunește reputați cardiologi din țară și din străinătate, transmit oficialii Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Timișoara CardioCulture își propune să reunească lumea cardiologică timișoreană și națională cu remarcabile personalități internaționale din domeniul cardiologiei, printre care Stephan S. Achenbach, președintele Societății Europene de Cardiologie, Barbara Casadei, fost președinte al Societății Europene de Cardiologie, şi Franz Weidinger, viitor președinte al Societății Europene de Cardiologie.

Suntem conștienți că sănătatea unei comunități depinde în principal de calitatea serviciilor medicale, motiv pentru care ne achităm cu succes de responsabilitatea de a asigura asistență medicală cardiologică la standarde europene – pe scurt, suntem o unitate medical strategică, unică în vestul țării, unde se practică o cardiologie de vârf”, spune conf. dr. Constantin Tudor Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Boala cardiovasculară constituie, în continuare, principala problemă de sănătate în România, responsabilă de peste 50 la sută din mortalitatea anuală, atrag atenţia specialiştii de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email