Conducerea Consiliului Județean reia audiențele cu publicul

În condițiile în care contextul epidemiologic, deși încă îngrijorător, este relativ stabil în prezent, conducerea Consiliului Judeţean Timiş anunţă că a decis reluarea audiențelor cu publicul.

 

„Cu grijă, respectând câteva reguli clare, precum portul măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței, ne putem revedea față în față cu timișenii care ne solicită sprijinul. Criza sanitară este încă la un nivel îngrijorător, dar ne aflăm pe un platou care ne permite să reluăm interacțiunea directă cu cetățenii. Suntem aici pentru ei și facem tot posibilul să le rezolvăm problemele. Interacțiunea directă, la Consiliu, vizitele pe teren, în mijlocul oamenilor, sunt o prioritate pentru noi și le vom pune pe toate în practică, pe măsură ce condițiile sanitare ne permit”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Audiențele vor avea loc la sediul CJ Timiș, după următorul program:

Președinte Alin Nica: Joia, între orele 8-12. Înscrierile se fac cu două zile înainte de ziua desfășurării audienței, la adresa cjt@cjtimis.ro.

Vicepreședinte Alexandru Proteasa: Marțea, între orele 10-12 și 16-18. Persoanele interesate se pot înscrie în săptămâna anterioară desfășurării audienței, la adresa beatrice.carebia@cjtimis.ro sau tel: 0256.406.333.

Vicepreședinte Cristian Moș: Miercurea, între orele 8-10 și 17-19. Înscrierile se fac la adresa audientacristianmos@cjtimis.ro.

Secretar Ioan Dănuț Ardelean: Vinerea, între orele 9-11. Cei interesați se pot înscrie cu două zile înainte de ziua desfășurării audienței, la Registratura CJ, la adresa ana.bihoi@cjtimis.ro sau la tel: 0256.406.324.

Toți solicitanții vor fi informați cu privire la obligativitatea respectării măsurilor implementate pentru prevenirea răspândirii cu noul coronavirus în rândul membrilor instituției.

Print Friendly, PDF & Email