Conducere nouă la organizația de studenți a PNL Timiș

ciprian-trocan1Cluburile Studențești Liberale Timiș au un birou de conducere nou, precum și un alt președinte, interimar.

 

Ciprian Trocan este noul președinte interimar al CSL Timiș, după ce Eugen Grigoroiu și-a încheiat mandatul la conducerea studenților liberali, după trei ani, se arată într-un comunicat al CSL Timiș.

În urma celor peste trei ani în care am condus CSL Timiș, pot spune că această organizație reprezintă un mediu excelent de dezvoltare în timpul facultății. Implicarea în organizația studențească a PNL reprezintă pentru orice student un câștig pe termen lung. Sper ca noua echipă care a preluat conducerea în urma retragerii mele să depășească realizările din ultimul mandat”, a transmis Eugen Grigoroiu.

În vârstă de 22 de ani, Ciprian Trocan este student la Universitatea Politehnică din Timișoara. Acesta și-a constituit echipa de conducere și principalul obiectiv pentru perioada următoare: “În perioada următoare, împreună cu echipa mea, vom organiza noi proiecte și acțiuni cu scopul de a informa, asculta și soluționa problemele studenților din Timișoara. De asemenea, asigur că organizația CSL Timiș va fi un pilon important în echipa de campanie a PNL Timiș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.”

Biroul de conducere interimar al CSL Timiș este format din: Ciprian Trocan, președinte, Alexandru Mateuț, președinte executiv, Simona Ungureanu, secretar general, și membrii Bogdan Popescu, Andreea Palfalvi, Mihai Sbenghea, Loredana Rece, Adriana Ciulavu, Ionuț Sîrbu, Cristian Pop, Robert Rujescu, Dan Orbulescu și Patricia Copăcean.

Print Friendly, PDF & Email