Condiții mai bune de tratament la Centrul de Oncologie OncoHelp, cu ajutorul comunității

Centrul de Oncologie OncoHelp început înlocuirea mobilierului de spital existent cu o nouă garnitură de paturi electrice, asigurând astfel condiții de internare mai confortabile și ergonomice pacienților bolnavi de cancer. Fondurile au provenit din donaţii obţinute în urma participării Asociației OncoHelp la o cursă de alergare.

 

La începutul acestei săptămâni au fost date în folosință 18 seturi de mobilier achiziționate cu fondurile strânse prin participarea Asociației OncoHelp la Cursa Timotion, cu proiectul intitulat „Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!”. Valoarea celor 18 seturi de mobilier a fost acoperită din suma totală adunată în cadrul cursei de alergare. Este vorba despre paturi electrice cu două și trei funcțiuni, cu saltele impermeabile și noptiere.

Profund impresionați de răspunsul comunității la apelul lansat de adunare a fondurilor pentru creșterea confortului pacienților bolnavi de cancer internați în regim de spitalizare continuă în cadrul Centrul de Oncologie Oncohelp, reprezentanții Asociației OncoHelp le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect.

În paralel, Asociația OncoHelp a achiziționat, din fonduri proprii, încă 35 de paturi electrice, 35 de saltele impermeabile, 117 noptiere, un scaun pentru recoltări și 25 de stative de perfuzii.

Astfel, se reușește înlocuirea treptată a echipamentelor și a mobilierului de spital, care sunt deja uzate, și nu mai pot face față necesităților pacienților. Noua garnitură de mobilier este de nouă generație, superioară calitativ, modernă, ergonomică, și cu caracteristici de reglare și mobilitate”, spun reprezentanţii asociaţiei.

Print Friendly, PDF & Email