Condiții la standarde europene pentru pacienții covid internați la Clinica de Boli Infecțioase Timișoara

A fost finalizat proiectul de modernizare și dotare a saloanelor destinate bolnavilor infectați cu noul coronavirus de la Clinica de Boli Infecțioase  a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, derulat de Primăria Timișoara.

 

Prof. univ. dr. Iosif Marincu, șeful Clinicii de Boli Infecțioase Timișoara, declară că, în felul acesta, pacienții internați cu Sars Cov-2 beneficiază de condiții moderne de spitalizare și tratament la standardele medicale actuale: fiecare salon a fost dotat cu uși și ferestre termopan, gresie, faianță, paturi și mobilier de spital nou, adus din Austria, grup sanitar propriu, frigider, instalații noi de iluminat, covor bactericid, inclusiv cablu TV și televizor.

Personalul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie «Doctor Victor Babeș» din Timișoara își exprimă recunoștința față de conducerea Departamentului de proiecte al Primăriei Municipiului Timișoara, de domnul primar Nicolae Robu, de echipa de lucru și de sponsorii care au contribuit la realizarea acestui obiectiv”, mai spune. dr. Iosif Marincu.

Print Friendly, PDF & Email