Concurs multimedia, la Universitatea Politehnica Timișoara

Daniel Rusu si Sorina Voina - marele premiu IDMSC 2014 Foto UPTLa Timişoara va avea loc, în organizarea Universităţii Politehnica. Interactive Digital Media Student Contest, un concurs adresat studenților, care își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia.

 

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul Multimedia, organizează în Concursul Studențesc Interactive Digital Media Student Contest. Competiţia va avea loc sâmbătă, 20 iunie, în Sala Multifuncțională din cadrul Bibliotecii UPT, de pe b-dul Vasile Pârvan, numărul 2b, anunţă, într-un comunicat, reprezentanţii Universităţii Polithenica Timişoara.

În cadrul acestei competiţii, studenții vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediului economic, care pot deveni posibili angajatori.

Concursul este structurat pe mai multe secţiuni: dezvoltare web – aplicații web, pe o temă de actualitate, de orice tip și format, dezvoltare pentru dispozitive mobile – aplicații mobile care utilizează orice arhitectură de calcul și pentru orice platformă, producție audio-video – materiale aparținând unuia din genurile de producții audio-video: videoclipuri, spoturi publicitare, generice/promo/trailer, animații video, timelapse, efecte speciale/ trucaje, şi design grafic – producții proprii de orice tip grafic: banner web, template website, infografic, afiș / poster, broșură / leaflet, copertă, elemente de identitate vizuală, imagini digitale prelucrate.

Reprezentanţii UPT spun că la Interactive Digital Media Student Contest 2014 au participat studenți de la licență și master din Universitatea Politehnica Timișoara și din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, cu 30 de proiecte interesante și de succes, obținând premii consistente. La ediţia de anul trecut, marele premiu a fost câştigat de Sorin Voina şi Daniel Rusu.

Interactive Digital Media Student Contest, un concurs studențesc care își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia, se adresează studenților de nivel licență și master de la universități din România și din străinătate.

Print Friendly, PDF & Email