Concurs de soluții pentru noile fațade ale sediului Universităţii de Vest din Timişoara

Foto: UVT

Universitatea de Vest din Timișoara anunţă că a lansat concursul de soluții pentru reabilitarea și modernizarea fațadelor pentru corpul de clădire al sediului său principal, din bulevardul Vasile Pârvan nr. 4. Valoarea serviciilor de proiectare arhitecturală este de aproape 380.000 de lei.

 

Pentru a oferi vizibilitate, dar și pentru a răspunde anvergurii implicate de lucrările pentru noile fațade ale sediului său, Universitatea de Vest din Timişoara a lansat public un concurs de soluții, în vederea atribuirii contractului de servicii de proiectare pentru reabilitarea și modernizarea fațadelor sediului.

Așteptăm să răspundă la această provocare și să participe la concursul de soluții proiectanți și arhitecți, echipe și companii de proiectare din România și din plan internațional, care pot să contribuie cu o viziune inovatoare la modernizarea uneia dintre cele mai cunoscute zone urbane din Timișoara, a unei clădiri simbolice pentru centrul nostru universitar”, declară rectorul UVT, prof. univ. Marilen Pirtea.

Valoarea serviciilor de proiectare arhitecturală aflate în concursul de soluții este de aproape 380.000 de lei (fără TVA). Termenul limită de depunere a ofertelor este 22 martie, ora 10.

Documentația poate fi accesată în SEAP/SICAP, fiind asignată anunțului publicat în secțiunea „concurs de soluții” cu indicativul DC1000144/06.01.2021, fiind disponibilă online aici.

Imobilul UVT a fost proiectat de renumitul arhitect Hans Fackelmann, un reper în istoria arhitecturii din România de după al Doilea Război Mondial, proiect care a fost premiat  de CSCAS în 1964 și de Uniunea Arhitecților în 1967.

 

 

Print Friendly, PDF & Email