Concert umanitar pentru îngrijirea pacienţilor de la Spitalul Judeţean Timişoara

Un concert umanitar destinat strângerii de fonduri pentru îngrijirea pacienţilor din Spitalul Judeţean Timişoara va fi organizat, mâine, la Timişoara.

 

Concertul umanitar „Împreună pentru viaţă”, ajuns la a patra ediţie, va avea loc miercuri, 12 aprilie, de la ora 19, în sala de concerte a Filarmonicii „Banatul” din Timişoara.

Concertul este organizat de Asociaţia pentru Anestezie şi Terapie Intensivă „Aurel Mogoşeanu” împreună cu 1740 Music Cafe, trupa rock Vest Phoenix Cover şi studenţi de la Facultatea de Muzică şi Teatru a Universităţii de Vest din Timişoara.

În cadrul concertului, va avea loc şi un instructaj educativ pentru acordare de prim-ajutor.

Suntem în Săptămâna Mare şi cu toţii ne gândim la cel de lângă noi, mai mult decât în alte zile. Fiţi alături de noi în a sprijini bolnavii noştri, care se zbat literalmente între viaţă şi moarte. Puteţi să-i ajutaţi participând la acest concert caritabil care, vă garantăm, va fi memorabil”, transmit organizatorii.

Fondurile strânse vor fi donate pentru îngrijirea pacienţilor din Spitalul Judeţean Timişoara

Susţinătorii concertului sunt Filarmonica Banatul, Consiliul Judeţean Timiş, Primăria Timişoara, Universitatea de Vest, Facultatea de Medicină şi Farmacie Timişoara şi Mitropolia Banatului.

Print Friendly, PDF & Email