Concert extraordinar Mircea Baniciu, la Timișoara

Mircea Baniciu & Band vor susţine la Timişoara un concert extraordinar la Timișoara.

 

Concertul va avea loc sâmbătă, 29 februarie, de la ora 20, la Capcana, pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5, din Timișoara.

Organizatorii dau asigurări că acest concert, la fel ca toate cele susţinute de Mircea Baniciu & Band (cu Vlady Cnejevici la clape şi Teo Boar, la chitară), va fi o întoarcere în timp la originile muzicii rock românești care se cânta cândva pe ascuns în cluburi underground.

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul anilor ’70, care a continuat să iși cânte muzica “subversivă” în ciuda cenzurii impuse de regimul comunist.

Mircea Baniciu s-a remarcat ca solist vocal al trupei Phoenix, perioadă în care a lansat hituri nemuritoare, apoi în trupa Pasărea Colibri alături de care a scris o nouă poveste de succes, și apoi în Pasărea Rock compusă din foști membri Phoenix. Mircea Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa, păstrând o carieră solo de invidiat.

Intrarea la concert costă 60 de lei iar biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro sau la intrare în seara concertului.

Print Friendly, PDF & Email