Concert de rock poetic, la Timişoara

Xavier Machault revine la Timișoara într-o nouă formulă. După un concert post-cabaret, în 2016, solistul propune de această dată o seară de rock poetic în compania basistului Martin Debisschop.

 

Concertul susţinut de Xavier Machault şi Martin Debisschop va avea loc în 25 octombrie, de la ora 19, la Manufactura, intrarea fiind liberă, anunţă reprezentanţii Institutului Francez din Timişoara.

Duo-ul francez reinterpretează albumul L’Incendie  / Incendiul al lui Brigitte Fontaine & Areski Belkacem. „Un album sensibil, cu un format aparte, în care poezia melancolică și suprarealistă a lui Fontaine întâlnește melodiile fermecătoare și subtile ale lui Areski. La Manufactura, veți asculta o versiune minimalistă, rock & roll și în suspans a acestui disc de referință pentru numeroși artiști contemporani”, anunţă Teodora Achim, PR la Institutul Francez din Timişoara.

Evenimentul este organizat de Institutul Francez din Timișoara, în colaborare cu Festivalul Internațional de Teatru Tânăr Francofon Amifran, din Arad.

Xavier Machault și Martin Debisschop vor susține un concert și la Arad, pentru cei peste 250 de liceeni din Canada, Rusia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Cehia și România care participă la festival.

Print Friendly, PDF & Email