Concert de caritate susţinut de Corul Avocaților din Timiș

Corul Avocaților din Timiș va susţine un concert de caritate, la Catedrala Mitropolitană, pentru a strânge fonduri pentru copiii defavorizați.

 

După succesul de anul trecut, când a reușit să adune aproape 8.000 de lei pentru proiectul Învață să reușești! al Fundației United Way România, Corul Avocaților revine cu același concept, un concert de colinde susținut de alături de grup vocal format din copii.

Concertul de colinde susținut de Corul Avocaților va avea loc duminică, 17 decembrie, de la ora 18, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara.

Donațiile se pot face direct în timpul concertului sau în contul bancar în lei al Fundației United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener evenimentului.

Concertul de anul trecut a adus multă bucurie și emoție, iar publicul a răspuns extraordinar apelului nostru umanitar și muzical. Donațiile colectate cu acea ocazie au făcut diferența pentru mai mulți copii nevoiași, fapt care ne-a motivat să reluăm cu entuziasm repetițiile sub bagheta doamnei dirijor Codruța Niculescu. Sperăm ca, și în acest an, publicul să primească o parte din sufletele și glasurile noastre, iar pentru cei în nevoie, să facă un gest de compasiune”, spune avocatul Paul-Filip Ciucur, inițiatorul corului.

Print Friendly, PDF & Email