Concert caritabil, susţinut de Corul avocaților

Foto: Liceul Teologic Romano-Catolic „Gerhardinum”

Corul avocaților din Baroul Timiș va susţine un concert caritabil, donațiile obținute urmând a fi direcționate pentru renovarea sălii de sport a Liceului Gerhardinum, din Timișoara

 

Concertul primăverii, organizat de Asociația Sunetul Legii, va avea loc duminică, 26 mai, de la ora 19, la Biserica Piaristă din Timișoara, de pe b-dul Regele Ferdinand I nr. 3.

Corul este dirijat de dna Mihaela-Codruța Niculescu. Corul și soliștii Sorina Neacșu, Luca Niculescu și Paul Ciucur vor fi acompaniați de organista Laura Leontiuc.

„Concertăm de această dată pentru un scop aparte, într-un loc special. Biserica Piaristă, prin domnul rector Kocsik Zoltan, ne oferă un cadru primitor pentru acest concert și sper să reușim să strângem o sumă cât mai mare pentru a sprijini renovarea sălii de sport a Liceului Catolic Gerhardinum”, spune Paul Ciucur, inițiatorul Corului Avocaților.

Intrarea este liberă, iar donațiile se vor putea face direct în timpul concertului sau în contul bancar în lei al Asociaţiei Pro Gerhardino Egyesület, cu sediul în Timişoara, Piaţa Regina Maria nr. 1, cont IBAN RO46 RNCB 0255 0255 1136 0010, deschis la BCR Timişoara. Pentru donațiile bancare, donatorii sunt rugați să indice „Concert avocați”.

 

Print Friendly, PDF & Email