Compania Visma Software s-a mutat în cea mai nouă clădire de birouri din Timişoara (P)

United Business Center, cea mai modernă clădire office din Timişoara, găzduieşte, din luna martie, şi noile birouri ale companiei Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor.

 

Compania norvegiană Visma Software a închiriat 4.200 mp din cei 19.000 mp pe care îi are cea de-a treia clădire de birouri clasa A din ansamblul mixt Openville, care se construieşte, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. United Business Center 3 (UBC 3) a fost finalizată în luna martie şi se alătură celor două imobile de birouri inaugurate în anul 2017: UBC 1, care are 13.000 mp, şi UBC 2, cu o suprafaţă de 18.000 mp.

Noile birouri ale companiei din Timișoara sunt inspirate din design-ul norvegian, minimalist şi util. Spațiul de lucru este prevăzut cu peste 200 de birouri dispuse pe trei etaje, săli de ședințe pentru training-uri, workshop-uri, și chiar o sală de conferințe cu peste 100 de locuri.

Pe fiecare etaj sunt și spații special amenajate pentru relaxare: sală de biliard și fussball, bibliotecă, zonă de boardgame și playstation. Membrii echipei își mai pot petrece pauzele, bucurând-se de o cafea, la coffee corner sau servind masa în încăperile special amenajate. Mai mult, echipa se poate bucura de spațiile menționate și în timpul liber.

Clădirea UBC 3 este dotată cu opt lifturi de mare viteză, iar suprafeţele pe fiecare nivel ajung până la 2.000 mp, fiind spaţii ample, fără coloane interioare, care pot fi uşor partiţionate. La parter, angajaţii din UBC 3 vor beneficia de servicii şi de spaţii de retail, aici urmând să fie deschise, în perioada următoare, două restaurante, un pub, o cafenea şi o gelaterie.

Clădirea de birouri recent finalizată este poziţionată în vecinătatea Iulius Mall şi în cea a parcului din ansamblul Openville, aflat în curs de amenajare. Astfel, cei care lucrează în UBC 3 beneficiază de acces imediat la peste 350 de magazine, food court, restaurante, fitness center şi la o gamă variată de servicii. În plus, prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din ansamblu, aceştia beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la sute de locaţii din mall.

Openville Timişoara va reprezenta principala atracție de business, shopping şi loisir din regiune. Proiectul va fi realizat în două faze, iar prima sa etapă, aflată în curs de finalizare, va include: 47.000 mp de adiţionali de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (clădirile UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (clădirea UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Proiectul Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro, cea mai mare din vestul ţării.

Print Friendly, PDF & Email