Compania Iulius, cel mai bun dezvoltator de birouri destinate companiilor din industria outsourcing (P)

Compania Iulius, care construiește la Timișoara ansamblul mixt Openville, a fost premiată cu distincția „Cea mai bună dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din orașele secundare și terțiare”. Premiul i-a fost decernat în cadrul galei Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2017, care a avut loc la Bucureşti, săptămâna trecută.

 

Premiul a fost acordat pentru componenta de birouri United Business Center (UBC) din Palas Iaşi, primul proiect de tip mixed-use din portofoliul IULIUS. În 2016, UBC şi-a consolidat poziţia pe piaţa office din Iaşi prin inaugurarea a două noi clădiri clasa A, ajungând la un total de şase imobile şi 70.000 mp.

Gala Romanian Outsourcing Awards for Excellence este organizată de Outsourcing Today, platforma de comunicare integrată a sectorului serviciilor de afaceri, şi susținută de The Diplomat Bucharest. Evenimentul de elită recunoaște, premiază și celebrează succesul celor mai importante companii din industria de outsourcing (BPO, ITO și SSC) din România.

Conceptul UBC este implementat în prezent și la Timișoara, prin ansamblul Openville, din proximitatea Iulius Mall. Aici, compania are în dezvoltare o suprafaţă de birouri de aproximativ 130.000 mp (şapte clădiri), în ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul ţării. Primul imobil office (18.000 mp) a fost inaugurat în luna ianuarie şi este închiriat integral de companii din IT şi automotive. În această vară, va fi dată în folosință și cea de-a doua clădire, de 13.000 mp.

Compania Iulius deține la nivel național nouă clădiri de birouri operaţionale, dezvoltate în proiecte mixte, cu o suprafață totală de peste 106.000 mp: şase în Palas Iaşi (70.000 mp), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) şi una în ansamblul mixt Openville Timişoara (18.000 mp).

Clădirile sunt proiectate în conformitate cu normele LEED și dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

Print Friendly, PDF & Email