Compania Iulius are în portofoliu zece clădiri de spaţii office, două fiind la Timişoara (P)

După inaugurarea celui de-al doilea imobil de birouri din ansamblul Openville Timişoara, portofoliul de spaţii office al companiei Iulius a ajuns, la finele anului trecut, la o suprafaţă de 121.000 mp închiriabili.

 

Compania Iulius deţine zece clădiri clasa A operaţionale, realizate sub brandul „United Business Center” (UBC), în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. În ultimele 12 luni, compania a livrat pe piaţa din Timişoara 31.000 mp de spaţii office, în două clădiri: UBC 2 (18.000 mp, în ianuarie 2017) şi UBC 1 (13.000 mp, în decembrie 2017). Tot aici, compania are în dezvoltare alţi 19.000 mp, în cel de-al treilea imobil de birouri din ansamblul mixt Openville, care va fi finalizat în ultimul trimestru al acestui an.

În perioada următoare vor începe lucrările de construcţie la o nouă clădire, cea de-a patra, cu o suprafaţă de 50.000 mp. Aceasta va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România, cu 155 metri înălţime şi 27 de etaje.

În prezent, Iulius deţine şase clădiri UBC în complexul urbanistic Palas Iaşi (72.000 mp), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) şi alte două în ansamblul mixt Openville Timişoara (31.000 mp).

Cele zece imobile găzduiesc sediile a peste 65 de companii şi reprezintă spaţii de muncă moderne pentru aproximativ 11.200 de persoane, care au la dispoziţie o numeroase facilităţi: food-court, restaurante, cafenele, magazine, spaţii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, săli de conferinţă, servicii medicale şi bancare, opţiuni pentru relaxare şi locuri de parcare.

De asemenea, în toate clădirile sale de birouri, Iulius a implementat programul Card Partener, prin care angajaţii beneficiază de discount-uri speciale, de până la 30%, la zeci de magazine şi operatori de servicii.

Proiectate în conformitate cu normele Leed, clădirile UBC dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

Ansamblul Openville Timişoara este un proiect pe care companai Iulius îl realizează împreună cu Atterbury Europe.

Print Friendly, PDF & Email