Comedia „Și cu pisica ce-ați făcut?”, jucată şi la Timişoara

Un spectacol de teatru independent scris şi regizat de Lia Bugnar, Și cu pisica ce-ați făcut?, va fi pus în scenă la Timişoara, prima reprezentaţie având loc la sfârşitul acestei luni. Spectacolul are o distribuție de excepție.

 

Prima reprezentație la Timișoara a acestui spectacol va avea loc luni, 26 septembrie, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

O comedie plină de răsturnări de situație și care, până în ultimul moment, ia spectatorul prin surprindere, îl trece prin toate stările, de la râs la emoție, fără niciun fel de avertisment, oferindu-i o oră jumătate care zboară pe nerăsuflate, promit protagoniștii.

„Tanti Lili este mătușa bogată, Tonel este nepotul, dependent de jocuri de noroc, care, desigur, vrea banii mătușii. Vi se pare cunoscută istorioara? E posibil, toate poveștile s-au spus deja, nou poate fi doar felul în care le spui”, o spune Lia Bugnar, autoarea și regizoarea spectacolului”.

Spectacolul are o distribuție de excepție: Rodica Mandache, Marius Manole, Maria Buza, Medeea Marinescu, Anghel Damian şi Lia Bugnar au lucrat în pandemie acest spectacol, iar acum, că au în sfârșit prilejul să-l ofere spectatorilor, spun că o fac „cu energia și dorul actorului care a fost ținut departe de scenă mult prea mult timp. O comedie făcută între actori prieteni, cu bucurie pentru teatru, spre bucuria spectatorului”. Scenografia este creată de Mădălina Marinescu.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenția Operei din Timişoara sau și online, pe ticketstore.ro.

Print Friendly, PDF & Email