Comedia lui Woody Allen, „Central Park”, jucată la Timişoara

Povestea a două cupluri new-yorkeze infidele este pusă în scenă, la Timişoara, prin spectacolul Central Park, al lui Woody Allen.

 

În Central Park, Woody Allen recompune, în stilul său inimitabil, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Adulterul, aproape un simptom al căsniciilor moderne, oferă un prilej de amuzament, dar și de meditație asupra realității dure pe care, de regulă, o cunoaște toată lumea, mai puțin persoana înșelată. Piesa captivează atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și al situațiilor absurde care induc senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată.

Spectacolul, în regia lui Dragoș Câmpan, va fi jucat în premieră la Timișoara vineri, 9 februarie, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române.

Spectacolul îi are în distribuție pe actorii Andreea Grămoșteanu, Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Bogdan Talașman și Ioana Mărcoiu.

„Datorită talentului actoricesc, situațiile amuzante și momentele emoționante alternează pe tot parcursul spectacolului și îl fac incitant”, transmit organizatorii spectacolului.

Biletele pentru prima reprezentație a comediei Central Park la Timișoara au fost puse în vânzare la Agenția Operei și au, în funcție de loc, prețuri de 70, 60 sau 40 de lei.

Print Friendly, PDF & Email