Clinica de Chirurgie Cardiacă Timişoara, dotată prin sponsorizări din Elveţia

Institut de Cardiologie Timisoara cladire nouaUn transport cu 60 de paturi mobile, donate de o asociaţie de caritate din Elveţia, a ajuns la Clinica de Chirurgie Cardiacă Timişoara.

 

Oesteuropahilfe – Internationales Hilfswerk – Triumph des Herzer a donat, azi, Clinicii de Chirurgie Cardiacă Timişoara 60 de paturi mobile, cu care vor fi dotate saloanele din clădirea nouă a Institutului şi cele din Unitatea de Coronarieni. Donaţia, spun reprezentanţii Institutului de Cardiologie Timişoara, sunt în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul acestui institut, prof. dr. Marian Gaşpar, spune că există şanse ca această primă etapă a sponsorizării să fie urmată de o a doua, în cadrul căreia să se mai primească 60 de paturi, monitoare, mese operatorii, cinci tone material de pansat și diverse alte echipamente medicale de care Institutul are nevoie pentru a da în folosință clădirea nouă, care ar permite creșterea numărului de pacienți tratați la Timișoara pe an, cu aproximativ 50%.

Conducerea Institutului de Cardiologie le mulţumeşte public sponsorilor din Elveţia: „Pentru toată prietenia și ajutorul acordat le mulțumim și îi asigurăm de prețuirea noastră și de faptul că vor fi folosite pentru pacienții cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru”.

Print Friendly, PDF & Email