Clădirile UBC din Ansamblul Openville, premiate pentru cea mai bună dezvoltare de birouri (P)

Companiile Iulius şi Atterbury Europe au fost premiate cu distincția „Cea mai bună dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din orașele secundare și terțiare”, în cadrul galei Romanian Outsourcing & Shared Services Awards 2018, care a avut loc la Bucureşti, zilele trecute.

 

Premiul a fost acordat pentru cele două clădiri de birouri din ansamblul mixt Openville Timişoara inaugurate anul trecut: United Business Center 1 şi United Business Center 2. Distincţia recunoaște cea mai bună dezvoltare de birouri din orașele secundare și terțiare care oferă spații de lucru sănătoase, plăcute şi productive.

În 2017, brandul United Business Center (UBC) şi-a consolidat poziţia pe piaţa office din Timişoara prin livrarea a două clădiri clasa A, cu o suprafaţă total închiriabilă de 31.000 mp. Printre companiile prezente aici se numără: Ness Digital Engineering, Veoneer, ACI Worlwide, Intel, Convergys, Flex România, Azets şi Bitdefender.

Gala Romanian Outsourcing & Shared Services Awards, ajunsă la cea de-a patra ediţie, este organizată de Outsourcing Today, platforma de comunicare integrată a sectorului serviciilor de afaceri, şi revista The Diplomat Bucharest. Evenimentul recunoaște, premiază și celebrează succesul celor mai importante companii din industria de outsourcing (BPO, ITO și SSC) din România.

Brandul UBC este implementat în prezent la Timișoara, în ansamblul Openville – cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României. Prima etapă de dezvoltare a proiectului urmează să fie inaugurată în trimestrul patru al acestui an şi va include 50.000 mp de birouri în operare şi 52.000 mp în construcţie, 47.000 mp de retail suplimentari, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

După cele două clădiri office finalizate în 2017, în Openville se lucrează la alte două imobile. UBC 3 are o suprafaţă de 19.000 mp închiriabili şi va fi finalizată în acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spaţii office şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 metri, 27 de etaje). Lucrările au început în aprilie 2018 şi se estimează a fi finalizate în ultimul trimestru al anului viitor.

Compania Iulius deține la nivel național zece clădiri de birouri operaţionale, dezvoltate în proiecte mixte, cu o suprafață totală de peste 121.000 mp: şase în Palas Iaşi (70.000 mp), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) şi două în ansamblul mixt Openville Timişoara (31.000 mp).

Print Friendly, PDF & Email