Clădirea de birouri UBC 2, din ansamblul Openville, în etapa finisajelor

Openville Timisoara UBC2Pe șantierul imobilului de birouri clasa A United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul multifuncţional Openville Timişoara se desfăşoară lucrările de montare a sticlei care va îmbrăca faţada. Până în prezent, au fost amplasate panourile de la parter și primul etaj. Simultan, în interior se realizează instalațiile, diverse compartimentări și finisaje. Clădirea UBC 2 va fi finalizată în această toamnă.

 

Pentru fațada UBC 2 se utilizează panouri din sticlă, care asigură protecție termică și solară optimă, precum și un grad sporit de lumină naturală. Imobilul va fi dotat cu cele mai avansate tehnologii și echipamente, care vor asigura optimizarea funcționării, economisirea resurselor și un grad de confort și siguranță sporit pentru angajați. UBC 2 va respecta normele pentru certificarea LEED, specifică standardelor clădirilor verzi.

UBC 2 are o suprafață închiriabilă de 18.000 mp și este una dintre cele şapte clădiri de birouri care vor fi construite în proiectul multifuncțional Openville, dezvoltat de grupul Iulius. Printre companiile care vor avea sediul în UBC 2 se numără Autoliv România, Ness Software Engineering Services şi Policlinica „Regina Maria”.

Totodată, lucrările avansează și pe șantierul UBC 1, acolo unde se realizează fundația imobilului cu o suprafață închiriabilă de 13.000 mp.

Openville reprezintă o dezvoltare de tip mixed use unică în vestul țării. Componenta office va beneficia de o multitudine de funcțiuni complementare, iar angajații companiilor din imobilele UBC vor avea la dispoziție diverse facilități în imediata apropiere a locului de muncă: locuri de parcare, acces la servicii şi zonele de shopping, restaurante, cafenele, parc, precum şi promoţii şi discount-uri speciale.

Ansamblul multifuncțional Openville reunește șapte imobile office clasa A, cu o suprafaţă de aproximativ 130.000 mp închiriabili, peste 100 de noi magazine, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare parc suspendat din România şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

Print Friendly, PDF & Email