Clădirea Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” intră în reabilitare

Primăria Timişoara anunţă că a fost semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea imobilului în care funcţionează Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”.

 

Valoarea contractului, care prevede reabilitarea construcţiilor şi instalaţiilor clădirii în care funcţionează Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, din Timişoara, se ridică la aproape 40 de milioane de lei.

Contractul mai prevede şi achiziţie de echipamente IT, materiale didactice moderne şi materiale specifice pentru documentare, pentru creşterea accesului la informaţie şi crearea bazelor pentru utilizarea noilor tehnologii şi creşterea accesibilităţii persoanelor cu dizabilităţi la serviciile educaţionale.

La Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” învaţă peste 1.000 de elevi, o parte din ei, nouă clase, fiind ajunşi aici în urma divizării Colegiului Tehnic „Ion Mincu”, din anul şcolar 2018-2019, şi transferului lor către Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu”.

Clădirea în care funcţionează liceul are o suprafaţă construită de peste 1.800 mp pe două tronsoane: tronsonul A în regim de înălţime demisol-parte-două etaje şi tronsonul B în regim de înălţime parter-două etaje-mansardă.

Print Friendly, PDF & Email