Cinci tineri au fost răniţi, într-un accident de maşină

AmbulantaCinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani au fost răniţi în urma unui accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în Timiş, după ce autovehiculul condus de unul dintre aceştia a intrat într-un stâlp.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţului Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, duminică, citată de Mediafax, că accidentul s-a produs între localităţile Satchinez şi Bărăteaz, şoferul, un tânăr de 22 de ani, din Satchinez, pierzând controlul volanului autoturismului Renault în care se afla. Potrivit Mirelei Drăghicioiu, maşina a ieşit în afara şoselei, unde a lovit un stâlp, iar şoferul şi pasagerul din dreapta, un tânăr în vârstă de 27 de ani, au fost grav răniţi. De asemenea, trei pasageri aflaţi pe bancheta din spate a maşinii, având vârste de 25, 19 şi 18 ani, au fost răniţi uşor. Cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Timişoara.

Poliţiştii au întocmit, în acest caz, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pentru şoferul de 22 de ani, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Print Friendly, PDF & Email