Cinci experți în consiliul consultativ anti-covid propus de Dominic Fritz

Dominic Fritz, la întâlnire la UMF Timişoara

Cinci specialiști au acceptat deja invitația primarului ales al Timișoarei, Dominic Fritz, de a face parte din Consiliul consultativ de experți în lupta împotriva covid-19, ce va fi activat imediat după preluarea mandatului, anunţă Radio Timişoara.

 

Este vorba despre vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, Emilian Popovici, cadru universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeş” din Timişoara, sociologul Bogdan Nadolu, de la Universitatea de Vest din Timişoara, medicul și cercetătorul Octavian Jurma și inginerul Val Mureșan, notează Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

Acesta amintește că a avut întâlniri și cu reprezentații Inspectoratului Școlar Timiș și ai Horetim, dar și cu rectorul de la UMF Timişoara, medicul Octavian Crețu.

Primarul ales al Timișoarei mai precizează că aseară a avut o primă întâlnire online cu experții și că au fost creionate câteva măsuri bazate pe date epidemiologice și pe studii de impact din toate perspectivele.

Print Friendly, PDF & Email