CFR suspendă temporar trenuri de navetă elevi, în Timiș

Foto: CFR

Având în vedere prelungirea scenariului roșu în Timișoara coroborat cu Ordinul comun al Ministerului Educației și Sănătății prin care sunt stabilite măsurile pentru redeschiderea școlilor în actualul context pandemic, în perioada 8 – 19 februarie vor fi suspendate trenuri de pe trei rute destinate navetei elevilor, anunță CFR Călători.

 

Este vorba despre trenurile R 2232 și R 2233 care circulă pe ruta Timișoara Nord – Remetea Mică și retur, R 9665 și R 9666, pe ruta Timișoara Nord – Stamora Moravița și retur, și      R 9612, pe ruta Buziaș – Timișoara Nord, transmite CFR Călători.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  1. Numărul de telefon 021-9521 – Info CFR (trafic intern)
  2. Numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  3. În aplicația Trenul meu (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi se dă click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  4. Pe site-ul companiei cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  5. Pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  6. La personalul CFR din gări.
Print Friendly, PDF & Email