Ceremonia de absolvire a UVT, organizată online, anul acesta

Foto: UVT

Studenții din anii terminali de la Universitatea de Vest din Timișoara sunt invitați să se înscrie și să participe la pregătirea uneia dintre cele mai importante ceremonii ale vieții universitare, acum în format de producție multimedia.

 

Ceremonia digitală de absolvire UVT 2020 va fi difuzată în formă digitalizată, live streaming în 18 iulie. „Împreună, în live streaming, studenți, cadre didactice, părinți, invitați, vor marca încheierea unui ciclu de studii, ca și obținerea unui nou statut – Alumnus UVT, înaintea intrării într-un nou stadiu al vieții, cu energie, optimism, speranțe și deschidere spre noi oportunități”, transmit reprezentanții Universității de Vest din Timișoara.

Aceștia anunță că evenimentul va fi susținut printr-o platformă digitală special concepută pentru Ceremonia Digitală de Absolvire, unde absolvenții se pot loga cu adresele de email instituționale, la adresa web https://absolvire.uvt.ro/. Pentru spectaculozitatea și perfecta intrare în rolurile absolvenților, kitul Alumnus UVT este primit prin postă de către viitorii absolvenți, înainte de ceremonie. Participarea conducerii UVT, ca și a decanilor celor 11 facultăți și a invitaților speciali va fi parte integrantă a conținutului online a întregii ceremonii, o producție multimedia înregistrată și transmisă live pe canalul de Facebook al UVT, în 18 iulie 2020. La finalul ceremoniei de absolvire este programat un mini-concert dedicat Alumnus UVT, cu invitați surpriză.

Întreaga producție multimedia digitală a Ceremoniei de Absolvire 2020 va fi, cu adevărat, o mare oportunitate, aceea de a participa într-un mod neconvențional la unul dintre momentele marcante ale vieții de adult, absolvirea studiilor universitare și intrarea în comunitatea Alumnus UVT. Îi invit pe viitorii absolvenți din promoția acestui an să fie co-autori la această autentică premieră universitară, prima Ceremonie Digitală de Absolvire la Universitatea de Vest”, declară rectorul UVT, prof. univ. Marilen Pirtea.

Ceremonia va fi transmisă în direct pe Facebook, dând posibilitatea tuturor absolvenților și prietenilor lor, celor dragi și apropiați,  să se bucure împreună, urmărind producția și participând la eveniment de oriunde s-ar afla. Evenimentul este conceput ca o singură ceremonie, la nivelul întregii universități, unde fiecare facultate și program de studii sunt distinct remarcate.

Viitorii absolvenți UVT din promoția acestui an sunt invitați să testeze elementele din kitul Alumnus UVT (toca, eșarfa, tricoul și insigna sau oricare dintre ele) și să posteze câteva selfie-uri pe rețelele de socializare, utilizând hashtag-urile speciale ale evenimentului: #AbsolivreOnlineUVT #WeGoDigital #BecomeYourBest.

 

Print Friendly, PDF & Email