Ceremonia de absolvire a Universităţii de Vest din Timişoara, transmisă live

Foto: Eye in the Sky

Universitatea de Vest din Timişoara organizează Ceremonia de Absolvire, Promoția 2020, un eveniment care se va desfășura atât live, în Piața Libertății din Timișoara, cât și în mediul online.

 

Ceremonia va avea loc sâmbătă, 18 iulie, începând de la ora 18. Evenimentul, organizat de Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara, va avea loc live, în Piața Libertății din Timișoara, cât și online, o producție facilitată de aplicația Zoom și distribuită prin social-media, transmit reprezentanţii UVT.

Spațiul din fața scenei de spectacol va fi delimitat și va avea o capacitate de 500 de locuri, ocupate cu respectarea regulilor legale de păstrare a distanțării fizice.

Simultan cu desfășurarea evenimentului live (față în față), unde se vor afla maximum  500 de absolvenți, alți peste o mie de participanți, studenți și dascăli, ca și alți invitați ai UVT, vor participa la eveniment strict în mediul online, prin intermediul aplicației Zoom.  Ceremonia va fi difuzată în sistem video streaming şi pe pagina oficială de Facebook a UVT: https://www.facebook.com/uvtromania.

În intervalul orar 18-21, programul evenimentului va cuprinde etape ceremoniale și producții multimedia, iar în finalul evenimentului, de la ora 19.30, va avea loc concertul live Allover și Phaser.

Evenimentul va fi precedat de un interval de warming-up, când standurile info organizate de companiile timișorene partenere cu UVT se vor afla la dispoziția studenților.

Print Friendly, PDF & Email