Ceremonia absolvenţilor Universităţii de Vest, organizată în centrul Timişoarei

În premieră naţională, ceremonia absolvenților de anul acesta ai Universităţii de Vest din Timişoara va fi un eveniment cu participare publică. Acesta va avea loc în Piața Victoriei.

 

Pentru că anul acesta se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din 1989, Comunitatea academică a Universităţii de Vest din Timişoara și absolvenții promoţiei de anul acesta vor fi prezenți vineri, 10 mai, în Piața Victoriei, locul care simbolizează câștigarea libertății. Ziua de sărbătoare va alterna momentele ceremonial cu cele artistice și cu multă bună-dispoziție, anunţă reprezentanţii UVT.

De la ora 17, în Piața Libertății studenţii se întâlnesc, la standurile de prezentare amenajate, cu angajatori, reprezentanţi ai unor companii mari și foarte mari, locale ori naționale sau internaționale.

De la ora 18.45, în Piața Victoriei Facultatea de Educație fizică și Sport din UVT va organiza un Flash Mob. Apoi, tot în Piaţa Victoriei, de la ora 19 va avea loc ceremonia de absolvire a UVT din 2019, când vor fi premiați șefii de promoție ai celor 11 facultăți din UVT, la finalul căreia rectorul UVT, prof. univ. Marilen Pirtea, va transmite absolvenților și alumnilor UVT, dar și timișorenilor și vizitatorilor prezenți, mesajul său de apreciere;

Festivităţile se vor încheia în Piața Libertății unde, după ora 20.30, va fi un Party organizat de comunitatea alumnilor UVT sub genericul UVTerra Blue Sensation, care va cuprinde trei ore de open-space dance-party, în care vor fi prezenți trei DJ, vor fi proiectate producții vizuale pe clădiri, vom descoperi surprize de gheață și statui vivante, dar alte momente pregătite de UVT și partenerii săi din Timișoara.

Evenimentul este cu participare publică, astfel că, în premieră naţională, ceremonia absolvenților unei universități se va transforma într-un moment public de sărbătoare a întregii comunități.

Print Friendly, PDF & Email