Centrul de Mari Arşi al Spitalului Județean din Timișoara, modernizat până în vară

Lucrările de modernizare și extindere a Centrului de Mari Arși, din cadrul Spitalului Județean din Timișoara, vor fi finalizate până în luna iunie, estimează conducerea spitalului.

 

Managerul Spitalului Județean din Timişoara, Marius Craina, anunţă că procedurile pentru construcția boxelor pentru tratarea pacienților, din cadrul Centrului de Mari Arși, sunt aproape de finalizare. Aparatura medicală necesară pentru dotarea Centrului va fi achiziționată de Ministerul Sănătății, cu aproximativ 17 milioane de lei, iar lucrările de infrastructură sunt finanțate de Consiliul Judeţean Timiş, care a investit aproape un milion de euro, a precizat conducerea spitalului, subliniind  că, din acest punct de vedere, centrul va fi cel mai modern din țară.

Din punct de vedere al infrastructurii, Centrul de Mari Arşi al Spitalului Judeţean Timişoara este cel mai modern din România. În paralel trebuie să mergem cu angajarea şi pregătirea personalului medical care va deservi acest compartiment şi cu achiziţia de aparatură medicală”, a declarat, la Radio Timişoara, Marius Craina.

În centrul de Mari Arși este nevoie de un colectiv de 50 de cadre medicale pentru ca acesta să poată funcţiona în condiţii „de normalitate şi de respectare a normelor”, potrivit managerului Marius Craina.

Print Friendly, PDF & Email