Cel mai nou spectacol al lui Radu Afrim, jucat la Timișoara

La câțiva oameni distanță, cel mai nou spectacol în regia lui Radu Afrim, va fi jucat în premieră la Timișoara, în 5 noiembrie.

 

La câţiva oameni distanţă de tine va fi jucat duminică, 5 noiembrie, de la ora 20, pe scena Operei Naționale din Timișoara.

Cu un text de Dan Coman și avându-i în distribuție pe Marius Manole, Mirela Oprișor, Marius Bodochi, Natalia Călin, Ștefan Iancu și Flavia Giurgiu, spectacolul subliniază că, „în cele din urmă, atât cea mai intensă fericire, cât și singuratea cea mai atroce se află la doar câțiva oameni distanță de tine”. Scenografia este creată de Sabina și Bianca Vesteman.

Est un spectacol care radiografiază una dintre cele mai dureroase realități ale zilelor noastre: migrația. Un spectacol care vorbește despre plecările la muncă în străinătate și despre dezechilibrele pe care acestea pot să le provoace. Despre adevăr și minciună, despre singurătate și dragoste. Și despre cum toate acestea se află la doar câțiva oameni distanță de tine. Este un spectacol despre apropierea dintre oameni, despre distanțele dintre noi care cresc și descresc odată cu fiecare alegere, cu fiecare vis, cu fiecare nouă întâlnire. Un spectacol despre relațiile dintre părinți și copii, aflate în permanentă schimbare.

Spectacolul este o coproducţie a Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc” Bistrița şi a Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

Biletele la spectacol pot fi achiziționate accesând acest link.

 

 

Print Friendly, PDF & Email