Cel mai mare târg universitar de oferte de carieră din România, organizat la Timişoara

Universitatea Politehnica Timișoara organizează, azi şi mâine, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România.

 

Zilele Carierei, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România, ajuns la cea de a XII-a ediție, se defăşoară în 28 şi 29 martie, la Cantina Universităţii Politehnica, din Complexul Studențesc. Circa 60 de companii și-au anunțat prezența la eveniment și le promit participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare.

Noutatea acestei ediții o constituie lansarea unui website de carieră, www.cariere.upt.ro. Prin intermediul acestei pagini, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universităţii Politehnica Timișoara dorește să faciliteze relația dintre studenți, absolvenți și piața muncii. „Cu ajutorul platformei, studenții/absolvenții pot identifica ofertele de carieră  disponibile la un anumit moment, iar companiile gasesc candidații cei mai potriviți și cu cea mai bună pregătire în domeniu. Platforma permite reprezentanților companiilor să încarce ofertele de carieră disponibile, iar studenților și absolvenților interesați să le vizualizeze și să aplice pentru ele”, transmit organizatorii.

În cadrul Zilelor Carierei, firmele participante vor organiza tombole și concursuri tematice unde se pot câștiga numeroase premii.

Evenimentul este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră.

Print Friendly, PDF & Email