Cel mai mare restaurant cu specific libanez și mediteranean din vestul țării, inaugurat în Iulius Town Timișoara (P)

Restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese se inaugurează azi, în ansamblul Iulius Town. Este singurul restaurant din Timișoara dispus pe patru niveluri și îmbină deliciile culinare apetisante, într-un ambient relaxant și cu elemente de design oriental. În contextul actual, timișorenii sunt așteptați pe terasa special amenajată, pentru a se bucura de o ofertă culinară autentică și o atmosferă de excepție, întreaga vară.

 

Începând cu acest weekend, printre destinațiile de food & beverage din ansamblul Iulius Town se află și restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese, care le oferă clienților o incursiune culinară cu specific oriental și mediteranean. Noua locație este situată în clădirea United Business Center 3 (UBC3) și ocupă o suprafață de 1.800 mp, fiind cel mai mare restaurant cu specific din regiune. Fenice este deosebit de atractiv prin amenajarea inedită, la care au lucrat designeri de interior din Italia, Turcia și România, dar mai ales prin meniul exotic. Locația este dispusă pe patru niveluri, iar valoarea investiției în amenajarea conceptului depășește două milioane de euro.

Fenice Palas Mediterranean & Lebanese este locul în care se îmbină aromele Orientului Mijlociu cu cele mediteraneene și oferă o experiență culinară deosebită, într-un ambient spectaculos.

Fenice Mediterranean & Lebanese a deschis prima locație în anul 2012, în ansamblul Palas Iași. Restaurantul îmbină cu succes bucătăriile de pe coasta mediteraneană, cunoscute și apreciate pentru bogăția și rafinamentul lor. Meniul combină preparatele libaneze, franțuzești și italiene, aroma fiind dată de ingredientele din Orientul Mijlociu. Gurmanzii se vor putea delecta cu o varietate de aperitive „Mezze”, Tabouleh, Fatouche, Hommous, Mutabal, dar și cu feluri principale din carne de vită, oaie, pui și pește, asezonate cu fibre, plante și condimente exotice, precum și cu deserturi delicioase specific. Delicioasele preparate sunt pregătite de bucătări profesioniști din Liban și România. Din meniu nu lipsesc fel de fel de specialități de cafea, de la cea la nisip și cea arăbească cu hell, până la tradiționalele espresso, cappuccino sau latte, în combinații delicioase de caramel, vanilie sau toffeenut, dar nici și narghileaua.

Locația mai dispune și de o sală de evenimente, care reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală. Aceasta are o capacitate de 60 de locuri și este locul perfect pentru evenimente corporate, seminarii sau evenimente private. Designul deosebit al restaurantului este însoțit și de o priveliște impresionantă asupra Iulius Gardens, iar terasa are deschidere spre parcul din inima ansamblului.

În acest weekend, timișorenii sunt așteptați pe terasa restaurantului să deguste bunătăți din meniul variat și să se bucure de seri de excepție în compania prietenilor. Vor fi concerte live susţinute de Val Band, Sax Ambient și de DJ Ranne & DJ Adriano.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Redacţia Timpolis, timpolis@online.ro