Ceasul Floral din Timişoara, repornit cu sprijinul Clubului Lions Diamond

Sursă foto: PNL Timiş

În 2023, anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, Clubul Lions Diamond vrea să repornească Ceasul Floral, unul dintre simbolurile Timișoarei. Construit în anii ’70 ceasul a reprezentat multă vreme un reper pentru turiștii care vizitau orașul.

 

De câţiva ani, însă, Ceasul floral nu mai funcționeză. „Credem că e necesar să repunem pe harta turistică a Timișoarei unul dintre simbolurile Orașului florilor. Ceasul floral, atât de îndrăgit odinioară, merită să înflorească din nou și să se bucure de strălucire, aducând bucurie privitorilor”, spune Ramona Olteanu, președinte al Clubului Lions Diamond în  mandatul 2022-2023

Astfel, Clubul Lions Diamond organizează, în primăvara acestui an, „Balul florilor de mai”, cel mai important eveniment anual de fundraising pe care acest club îl organizează. Evenimentel va avea loc la Venue Ballroom & Events, în 12 mai. Din fondurile obținute va fi achizițonat mecanismul de funcționare al ceasului, cu toate accesoriile necesare prevăzute în proiect, iar ceasul va fi repus în funcțiune.

Print Friendly, PDF & Email