Cea mai mare infrastructură publică de încărcare electrică din România, inaugurată la Timişoara

Cea mai mare infrastructură publică de încărcare electrică din România a fost inaugurată la Timişoara. Charging Plaza Hub700 poate găzdui și încărca concomitent şase vehicule electrice.

 

Proprietarii și utilizatorii oricărui brand auto (Tesla, BMW, Nissan Leaf, Renault, Zoe ş.a.) pot beneficia de servicii de încărcare rapidă, folosind încărcătoare sigure, într-un spațiu special amenajat în Plaza Hub700, pe strada Gheorghe Dima.

Infrastructura Charging Plaza Hub700, oferită de compania LEK3.CO, este dotată cu şase stații de încărcare, devenind astfel un exemplu pentru încurajarea electromobilității în Timișoara. Încărcătoarele LEK3.CO sunt omologate conform normelor internaționale. Misiunea LEK3.CO este de a sprijini mișcarea de e-mobilitate urbană la nivel național și european, facilitând accesul la stații de încărcare performante și accesibile.

Mașinile electrice devin noul normal, iar noi, prin intermediul Charging Plaza Hub700, facem inovația accesibilă publicului larg. Un prim pas în acest sens îl reprezintă inaugurarea primului hub de încărcare în Timișoara, un pol de business atractiv pentru zona de vest a României, dar și pentru vecinii maghiari și sârbi. Echipa LEK3.CO se concentrează pe dezvoltarea unei rețele de încărcare a mașinilor electrice la nivel național până la finele anului 2020”, spune Delia Chiș, National Sales LEK3.CO.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în ultimii doi ani, numărul de mașini electrice înregistrate la Registrul Auto Român a crescut cu 250% în fiecare an, iar trendul este cu atât mai pronunțat la nivel global.

LEK3.CO produce încărcătoare de destinație, compatibile cu orice mașină electrică de pe piață, având un design compact și o arhitectură flexibilă, protejând, totodată, și rețeaua electrică prin sistemele sale active de protecție. În plus, compania furnizează și servicii de închiriere a stațiilor de încărcare pentru afaceri din industria HoReCa, dar și centre comerciale, instituții publice și ansambluri rezidențiale. Astfel, proprietarii de mașini electrice pot opta pentru servicii de încărcare pe durata desfășurării activității lor la locația aleasă.

Print Friendly, PDF & Email