Cea mai bună echipă pentru europarlamentare (P)

Rareș Bogdan, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga pe lista PNL pentru 26 mai

PNL vine în fața românilor, la alegerile europarlamentare din 26 mai, cu o echipă care îmbină experiența, noutatea, dar și rezultate concrete obținute din pozițiile ocupate până acum – în Parlamentul European, adminstrație locală și centrală. Cu Rareș Bogdan, Gheorghe Falcă și Vasile Blaga, este de departe cea mai valoroasă echipă de candidați pentru Parlamentul European.

 

Un mix de experiență, noutate și rezultate

PNL deschide lista pentru europarlamentare cu Rareș Bogdan, campion al luptei împotriva PSD, împotriva corupției și abuzurilor, dar și un mare luptător pentru o Românie corectă și normală. Rareș Bogdan, până recent cea mai puternică voce din mass-media, va deveni, din 26 mai, cea mai puternică voce a României în Europa din poziția de europarlamentar PNL. Un patriot autentic, un familist devotat, Rareș Bogdan este și cel de care PSD se teme foarte tare.

Pe lista PNL pentru europarlamentare se regăsesc și doi campioni ai administrației locale. Mircea Hava, primarul orașului Marii Uniri Alba Iulia, și Gheorghe Falcă, primarul uneia dintre bijuteriile Vestului, Arad. Hava și Falcă au adus sute de milioane de euro fonduri europene în orașele lor, bani ce au fost investiți în proiecte ce au crescut simțitor calitatea vieții. Cei doi primari sunt garanția că în Parlamentul European ajung oameni care știu ce este Uniunea Europeană și cum poate România folosi la maximum oportunitățile oferite de Europa.

Lista PNL este completată de europarlamentari în funcție care au realizări importante în interesul României. La cei 37 de ani pe care îi are, Siegfried Mureșan a reușit să ajungă unul dintre cei mai apreciați europarlamentari români. Bun cunoscător al mecanismelor și reglementărilor UE, a fost primul negociator-șef român pentru bugetul UE 2021-2027.

Daniel Buda este un clujean specializat în agricultură care a luptat și a obținut majorarea subvenției la hectar pentru fermierii români.

Adina Vălean a fost declarată al patrulea cel mai influent parlamentar european. Ea a reușit eliminarea tarifelor de roaming în Uniunea Europeană.

Marian Jean Marinescu este vicepreședinte al celui mai influent grup politic din Parlamentul European, cel al Popularilor Europeni. El a reușit, din această poziție, să aducă României avantaje în privința infrastructurii de transport.

Mihai Țurcanu este un alt specialist, în agricultură și zootehnie, de pe lista PNL, care a reușit să salveze combinatele chimice din România și, prin urmare, mii de locuri de muncă.

Pe lista PNL îi regăsim și pe foștii miniștri Vasile Blaga și Dan Motreanu. Vasile Blaga este cel care a contribuit decisiv la eliminarea faimoaselor “stegulețe roșii” din calea integrării României în UE, iar obiectivul său este integrarea României în Schengen. Dan Motreanu, fost ministru al Agriculturii, completează garnitura de liberali ce vor avea drept prioritatate fermierii din România.

Lista PNL este completată de figuri importante din zona universitară și a societății civile: Vlad Nistor, Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu. Ei sunt cei care vor lupta pentru ca vocea României în Parlamentul European să fie mult mai puternică.

Ca o completare la lista extrem de competentă și puternică cu care PNL vine la alegerile, este extrem de important faptul că PNL face parte din cea mai influentă familie politică europeană, Partidul Popular European, care va da și președintele Comisiei Europene, Manfred Weber. Influența la nivel european se traduce, întotdeauna, prin decizii favorabile României.

 

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod mandatar financiar 41190007.

Print Friendly, PDF & Email