Cea de a doua clădire de birouri din ansamblul Openville, funcţională de săptămâna viitoare (P)

Un pol regional de business se configurează în centrul Timişoarei, odată cu darea în folosinţă a clădirii de birouri United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul mixt Openville, săptămână viitoare. Aceasta este cea de-a doua clădire pe care compania Iulius o va livra pe piaţă în acest an, după UBC 2, dată în folosinţă în luna ianuarie.

 

Cel mai nou imobil de birouri din Timişoara are 12 niveluri şi o suprafaţă de 13.000 mp. Pe lângă dotările de clasa A, UBC 1 se evidenţiază în peisajul urban prin arhitectură, clădirea având formă triunghiulară. Totodată, dispune de acces direct spre parcul şi noile zone de retail care urmează a fi amenajate în ansamblul Openville. Imobilul a fost construit potrivit principiilor pentru clădiri verzi şi va beneficia de certificare LEED.

UBC 1 este dotată cu cele mai moderne tehnologii disponibile şi soluţii eficiente din punct de vedere energetic, precum: aparatură şi echipamente de ultimă generație, sisteme şi corpuri de iluminat cu senzori de mișcare și intensitate, grad sporit de lumină naturală, protecţie termică şi solară optimă, sisteme performante de încălzire şi filtrare a aerului.

Ansamblul mixt Openville îmbină spaţiile moderne de birouri, cu serviciile, oportunităţile de shopping şi relaxare, permiţând o eficientizare a timpului. Astfel, angajații din clădirile office au în imediata lor apropiere sute de magazine, food court, restaurante, fitness center şi cinema multiplex, toate într-un singur loc. În plus, găsesc numeroase servicii, de la instituții publice unde îşi pot face paşaportul sau îşi pot plăti taxele, unități bancare, grădinițe și clinici medicale, până la saloane de înfrumusețare, curăţătorie, agenții de turism etc. Această proximitate înseamnă timp economisit, pe care angajaţii îl pot petrece alături de familie sau prieteni.

În plus, odată cu finalizarea primei etape a proiectului Openville, în trimestru patru al anului viitor, aceştia vor avea acces și alte facilități, precum un parc de 55.000 mp, cafenele și restaurante în aer liber, precum şi săli de evenimente.

Pe lângă economia de timp pe care o oferă poziționarea sediului într-un ansamblu multifuncțional, beneficiile sunt și de ordin financiar. Angajații din UBC au la dispoziție un program de fidelizare dedicat lor, „Card Partener”, care le oferă discount-uri de până la 25%, la peste 100 de operatori din Iulius Mall. Pentru masa de prânz au reduceri de până la 15% sau meniuri business la restaurante și cafenele. De promoții au parte și la magazinele de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii, în procente ce ajung până la 25%.

Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al anului viitor, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare.

Aceasta va include: 100.000 mp de birouri clasa A, o suprafaţă adiţională de 47.000 mp de retail, un parc de 55.000 mp, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare, amenajate într-o parcare supraetajată şi una subterană.

Openville Timişoara va fi polul de business al regiunii. La momentul finalizării primei etape, componenta de birouri va include o suprafaţă de 50.000 mp în operare (în clădirile UBC 1, UBC 2 şi UBC 3) şi alţi 50.000 mp în construcţie (în clădirea UBC 0).

Până în prezent, au fost finalizaţi 18.000 mp (în clădirea UBC 2), alţi 13.000 mp vor fi livraţi la începutul lunii decembrie (în clădirea UBC 1), iar 19.000 mp se află în construcţie şi vor fi finalizaţi anul viitor (în clădirea UBC 3).

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe şi reprezintă o investiţie estimată la peste 220 de milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email