„Ce vine după”, o premieră a Naţionalului timişorean, jucată cu casa închisă

Ce vine dupa Foto Adi PiclisanTeatrul Național din Timișoara își invită publicul vineri, 13 noiembrie, de la ora 19, la Studio „Uțu Strugari” la o nouă premieră: Ce vine după. După… iubire, căsnicie, dezamăgire, mânie, greșită înțelegere.

 

Un autor preocupat intens de resorturile delicate și, adesea, neașteptate, care definesc relația de cuplu, Mihai Ignat revine la Teatrul Național din Timișoara cu un text nou, Ce vine după, anunţă reprezentanţii TNT.

Cea care încearcă să descifreze aceste resorturi este actrița Roberta Popa Ionescu, alături de Robert Copoț, partenerul ei de scenă, și să afle ce vine după… iubire, căsnicie, dezamăgire, mânie, greșită înțelegere. Între râs și sudalmă, între duioșie și brutalitate, Ce vine după este (după cum își definește autorul însuși creația teatrală în întregul ei) „comedie, comedie satirică, parodie, comedie dramatică, dramă, dar şi cîţiva morţi – pentru ceaiul de la ora cinci şi pentru serile plictisitoare şi pentru scenele, cluburile şi toate undergroundurile cucerite şi viitoare”.

Premiera spectacolului Ce vine după se joacă cu casa închisă, dar, spun oficialii TNT, se mai pot obține bilete la reprezentațiile din 25 noiembrie şi din 5 decembrie, online la www.tntimisoara.com sau la de la agențiile TNT (Mărășești, de pe str. Mărășești nr. 2, și Sala 2, din Parcul Civic), de marți până duminică, între orele 11 – 19.

Print Friendly, PDF & Email