Ce urări de sărbători le poţi trimite celor dragi

Felicitare CraciunCu ocazia sărbătorilor de iarnă, mii de români trimit mesaje de Crăciun şi îşi fac urări serioase sau amuzante. Mediafax propune câteva urări care pot fi trimise celor dragi

 

Mesaje hazlii

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac  ma­re în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Dia­mant, carnavaluri pe la Rio, brazilien­ce-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

Mesaje clasice

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pen­tru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în conti­nuare paşii în viaţa. Crăciun fericit!

Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împli­nirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nouplin de împliniri!

Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!

De sfintele Sărbători să deschi­dem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem cre­dinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători fericite!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţe­lepciune pentru anul care vine. La mulţi ani!

Print Friendly, PDF & Email