Câteva sute de timişoreni au protestat împotriva legilor justiției și a modificărilor la Codul fiscal

Sute de protestatari au scandat, la Timișoara, minute în șir, lozinci îndreptate împotriva liderului PSD şi președint al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și a „statului paralel”.

 

Potrivit organizatorilor, circa 500 de manifestanți au protestat duminică seara la Timişoara. Inițial în Piața Libertății, după care au pornit în marș spre Palatul Dicasterial, unde se află instanțele de judecată, pe parcurs alăturându-se alți circa 300 de protestatari, anunţă Agerpres. Oamenii au cerut demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, independența Justiției, legi egale pentru toți, ără super-imunitate.

În ciuda ploii, am ieșit din casă pentru că ne pasă, pentru că interesele majorității românilor cinstiți din țara asta sunt mai importante decât ploaia”, a spus unul dintre participanții la protest și la marș.

Dragnea nu uita, pușcăria-i casa ta, Rezistăm, nu cedăm!, Democrație, nu oligarhie, Jos guvernul mincinos, Lege pentru toți, nu pentru hoți, Dragnea și gașca ta legalizați corupția, Nu vrem să fim conduși de hoți, DNA să vină să vă ia!, Hoții, hoții, PSD ciuma roșie, Dragnea, nu uita: România nu-i a ta, Ne-am săturat, Să vă fie frică, țara se ridică sunt câteva dintre lozincile pe care le-au scandat cei prezenți.

În fața sediului instanțelor de judecată, manifestanții au protestat circa 20 de minute, după care o parte dintre manifestanți au revenit în Piața Libertății. Aici, organizatorii au anunțat că, duminica viitoare, întâlnirea protestatarilor va avea loc de la aceeași oră, 18.

Print Friendly, PDF & Email