Câteva sute de studenţi au protestat în Piaţa Victoriei, pentru apărarea independenţei Justiţiei

Câteva sute de studenţi din zece centre universitare din toată ţara au protestat autorizat, sâmbătă seara, în Timişoara, pentru apărarea independenţei Justiţiei, susţinând că dacă situaţia va continua în actualul trend, vor pleca din ţară.

 

După ora 21, tinerii au sosit în Piaţa Victoriei, din Timișoara, purtând lumânări aprinse şi un sicriu pe care scria Justiţia, „simbolizând faptul că actualul Guvern vrea să îngroape Justiţia”, potrivit Agerpres.

„Am venit din toată ţara să protestăm la Timişoara”, „6, vin studenţii”, „Să vă fie frică, studenţii se ridică”, „Vrem Justiţie, nu corupţie”, „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”, „Studenţii pentru Justiţie” sunt câteva dintre lozincile scandate de tineri şi inscripţionate şi pe pancartele pe care le aveau.

Vom duce acest mesaj în toate centrele universitare din ţară din care provenim. Vrem să fim glasul generaţiei noastre, aşa cum şi alte generaţii de tineri au fost, la vremea lor”, au spus tinerii care purtau banderole albe pe braţe, inscripţionate cu balanţa, simbolul Justiţiei.

Print Friendly, PDF & Email