Castelul Huniazilor, povestit şi desenat

Într-un interesant demers cultural

Castelul-Huniazilor Foto romaniaredescoperitaFundația Culturală First îi invită pe timișoreni să deseneze patrimoniul orașului. Un demers care are în vedere cunoașterea și transmiterea de informații, istorii și povești despre Timişoara.

 

Prima întâlnire din cadrul proiectului Desenăm patrimoniul Timișoarei are loc sâmbătă, 10 octombrie, între orele 10 – 13 și 15 – 18, în Bastionul Theresia, pe str. Martin Luther nr. 4, și poartă titlul Trei personaje în vizită la Castelul Huniazilor, spune Andreea Medinschi, din partea Fundației Culturale First. Aceasta anunţă că publicul va avea parte de o întâlnire cu actori-povestitori ai istoriilor mai puțin cunoscute ale Castelului Huniazilor și, mai apoi, de câteva ceasuri dedicate reprezentării prin desen a uneia dintre cele mai reprezentative clădiri ale Timişoarei.

Participarea copiilor este gratuită, iar materialele de lucru sunt asigurate de către organizatori. Desenele realizate pot participa, cu acordul părinţilor, la un concurs naţional online, cele mai frumoase fiindi răsplătite cu premii.

Următoarea întâlnire, anunţă organizatorii, are loc sâmbătă, 24 octombrie, de la aceleaşi ore şi în aceeşi locaţie.

Print Friendly, PDF & Email