Casa primarului din Coșteiu, spartă de hoți

Casa primarului din Coşteiu a fost spartă de hoţi, care au reuşit să fugă cu câteva ceasuri.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Sârbu, declară, citat de Mediafax, că primarul PSD din comuna Coşteiu, Petru Carebia, a sesizat Poliţia, sâmbătă seara, după ce a observat că locuinţa i-a fost spartă de hoţi, fiindu-I furate mai multe ceasuri.

Poliția a deschis un dosar penal pentru furt calificat, iar poliţiştii încearcă să stabilească autorii faptei şi să recupereze prejudicial.

„Au intrat şi mai mult au răvăşit casa, au luat câteva ceasuri. Nu aveau ce să ia, s-au gândit că dacă intră în casa primarului dau lovitura”, declară  Petru Carebia, afirmând că ceasurile care i-au fost furate nu au valoare.

În toamna anului trecut, Petru Carebia a fost condamnat, în primă instanță, de Judecătoria Lugoj la un an de închisoare cu suspendare, acuzat de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, după ce și-ar fi angajat fiica pe postul de bibliotecară. Magistrații au mai decis, tot în primă instanță. ca acesta să presteze 70 de zile de muncă în folosul comunității, la Primăria Coșteiu sau la Spitalul din Lugoj.

Print Friendly, PDF & Email