Carmen Dan anunţă un Comandament pentru situații de urgență la Timișoara, la care va participa și premierul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat azi, la Timișoara că, în jurul orei 15, va avea loc un Comandament pentru situații de urgență la care va participa și premierul Mihai Tudose.

 

Conform ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, împreună cu premierul Mihai Tudose vor face luni după-amiază o analiză a efectelor furtunii din vestul țării, cel mai probabil la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, anunţă Agerpres.

În jurul orei 15, vom face un comandament, aici, în Timiș, la care va fi prezent și premierul Tudose. (…) Premierul încearcă să ajungă cât poate de repede”, a declarat ministrul de Interne.

Carmen Dan s-a aflat, în această dimineață, la Timișoara, unde a vizitat răniții internați la Spitalul Județean.

Carmen Dan a face o vizită în judeţele din vestul ţării afectate de furtuna de ieri. Împreună cu aceasta au sosit secretarul de stat din MAI Gheorghe Nucu Marin și inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Daniel Dragne, anunţă MAI.

Carmen Dan va avea discuții cu prefecții și cu reprezentanții Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă, pentru evaluarea situației exacte din teren, „în vederea luării celor mai adecvate măsuri pentru revenirea la normal a comunităților afectate”.

Print Friendly, PDF & Email