Cargo, în primul concert post-pandemie la Timişoara

Foto: Infomusic

Trupa Cargo va concerta sâmbătă, în Piața Libertății, din Timişoara, evenimentul fiind organizat de Primăria Timişoara.

 

Concertul Cargo va avea loc sâmbătă, 6 iunie, de la ora 19, în Piața Libertății, organizat cu respectarea regulilor impuse pentru combaterea pandemiei de covid-19. Astel, numărul maxim de participanți va fi de 500 de persoane, publicul va purta măști pe toata durata concertului şi va participa la concert pe scaune, care vor fi dispuse la o distanță de doi metri stânga / dreapta, iar la intrare, tuturor participanților li se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale.

Primăria anunţă că accesul în Piața Libertății va fi permis, începând cu ora 17, doar persoanelor care au bilet la spectacol. De asemenea, circulația tramvaielor va fi restricționată, în sensul că acestea nu vor mai opri în stația din Piața Libertății, sâmbătă, între orele 17-22.

În cazul în care, pe perioada desfășurării evenimentului, se constată încălcări ale reglementărilor naționale în vigoare, în privința distanțării fizice și a ocupării scaunelor, concertul va fi suspendat, transmit oficialii Municipalităţii.

Biletele la spectacol sunt gratuite şi vor fi disponibile începând cu data de 4 iunie, pe site-ul www.iabilet.ro

 

Print Friendly, PDF & Email