Caravana „Vocea României” ajunge la Timișoara

Vocea RomanieiCaravana „Vocea României” ajunge la Timișoara și îi invită pe toți cei pentru care doar vocea contează la preselecțiile.

 

După Cluj-Napoca, Iași și Brașov, soseşte rândul Timișoarei să își arate calitățile vocale în cadrul preselecțiilor de la Vocea României pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului, care va începe în toamnă, la PRO TV.

Aspiranții la marele titlu de Vocea României sunt așteptați duminică, 21 iunie, de la ora 10, în număr cât mai mare la Hotel Continental, unde vor avea ocazia să convingă că vocea lor poate întoarce scaunele antrenorilor, anunţă PRO TV, într-un comunicat trimis redacţiei. Înscrierile se pot face şi pe site-ul vocearomaniei.protv.ro

Câștigătorul sezonului patru al show-ului a fost un timişorean, Tiberiu Albu. În vârstă de 22 de ani, Tiberiu Albu, student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Timişoara, a devenit astfel prima voce rock care a câştigat râvnitul trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro. El a impresionat publicul de la „Vocea României“ cu melodii precum Dream On, a trupei Aerosmith, şi Shook Me All Night, semnată de AC/DC.

Print Friendly, PDF & Email