Cântăreţul cu poeziile

Emil KindleinPrea poetic pentru rock şi prea rock pentru folk, cu alunecări sonore spre jazz şi interludiu de muzică clasică, într-o atmosferă şi acustică specială… toate acestea într-un spectacol Kindlein „Cântăreţul cu poeziile”.

 

În seara de luni, 4 august, de la ora 21, în acustica Sinagogii din Cetate se vor putea auzii poeziile unor poeţi clasici sau contemporani acompaniaţi de chitara austică, chitara electrică sau acordeonul în compoziţiile lui Emil Kindlein.

„Sunt vrăjit de vremurile vechi, de atmosfera începutului de secol trecut. Încerc să pun pe note din prezent toată această nostalgie. Sunt impregnat sonor de anii ’60 – ’70 dar cred că trebuie să cânt ca în 2014. Nu ştiu dacă reuşesc dar cu siguranţă sunt ceea ce sunt”, spune Emil Kindlein.

Inviat special este Eric Kindlein care va interpreta la vioară Fantezia nr. 1, de Telemann. În prezent Eric studiază la „Johann Joseph Fux” Konsevatorium, din Graz.

„Am mai cântat împreună cu fiul meu pe scenă. Dar acele apariţii au fost mai mult o joacă. Acum, Eric e un violonist de muzică clasică în dezvoltare. Mă bucur foarte mult ca a acceptat sa cânte cu mine”, mai spune Emil Kindlein.

Evenimentul este organizat de Ambulanţa Culturală împreuna cu OSUT şi susţinut de Societatea Filarmonică din Timişoara.  

Intrarea se face pe baza donaţie voluntară. Toate fondurile vor fi folosite pentru susţinerea Sinagogii din Cetate.

Print Friendly, PDF & Email