Cântăreţ de muzică populară, reţinut de DIICOT pentru trafic de persoane

DIICOTUn cântăreţ de muzică populară din Banat a fost ridicat, luni seară, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat.

Procurori ai DIICOTTimişoara  şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara au descins, luni seară, la locuinţa din Şag a  interpretului de muzică populară din Banat, Vlada Misici, şi la barul acestuia din Timişoara.

În urma percheziţiilor, Vlada Misici a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat. Acesta urmează să fie prezentat, astăzi, judecătorilor Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare afirmă că, în anul 2012, sub ameninţare şi viol ca mijloc de constrângere, Vlada Misici ar fi obligat mai multe fete – unele dintre ele minore – să întreţină relaţii sexuale cu clienţi de-ai săi.

În urma percheziţiilor, în locuinţa cântăreţului au fost găsite două pistoale cu gaz pentru care acesta nu ar avea autorizaţie.

Alături de Vlada Misici, în acelaşi dosar este cercetată o angajată a lui.

Print Friendly, PDF & Email