Candidatul USR la Consiliul Judeţean Timiş le propune contracandidaţilor săi un Pact politic

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, candidat al Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș, le propune principalilor săi contracandidați, liberalul Alin Nica și social-democratul Călin Dobra, încheierea unui Pact politic.

 

Semnarea acestui Pact politic presupune asumarea publică a câtorva proiecte de infrastructură prioritare pentru Consiliul Judeţean Timiș.

Cred că suntem cu toții de acord că este vital să investim în infrastructură, să o dezvoltăm și completăm. Cu toate astea, multe dintre lucrările esențiale sunt amânate ani întregi, iar neajunsurile județului se tot adună. Aceste lucruri trebuie să se schimbe. Nu avem nicio scuză să nu avem finalizate legăturile cu autostrada, să nu avem drumuri județene de calitate, să nu avem infrastructură pentru biciclete. Timișul ar putea beneficia imens de pe urma mobilității”, transmite Cristian Moş într-o scrisoare publică adresată lui Alin Nica şi Călin Dobra.

Potrivit liderului USR Timiş, în cazul semnării unui Pact politic, împreună ar putea facilita o întreagă rețea de turism de proximitate pentru timișoreni. Un alt efect probabil ar fi scăderea costurilor de locuire, „deoarece oamenii ar putea face naveta în siguranță și confort pe distanțe mai mari”, iar infrastructura de calitate ajută economic semnificativ fiecare localitate pe care o legăm eficient de rețeaua județeană și națională.

„Să ne asumăm public realizarea cât mai urgentă a acestor obiective, astfel încât, indiferent de rezultatele alegerilor, timișenii să aibă parte de o promisiune fermă și publică pentru realizarea celor mai importante obiective. Cred că e cazul să facem mai multe decât până acum și mai cred că orgoliile sunt singurul impediment în fața acestei propuneri. Avem șansa să fim mai buni, pentru ca Timișul să fie mai bun!”, mai spune Cristian Moş.

Print Friendly, PDF & Email