Candidatul PMP la Consiliul Județean, Roxana Iliescu, a lansat o provocare pentru Sorin Grindeanu și Alin Popoviciu

“Timișul are nevoie de oameni noi în administrația locală, integri și bine pregătiți!”, spune Roxana Iliescu

Roxana Iliescu (o)Exponenții partidelor care s-au tot perindat la putere, Sorin Grindeanu (PSD) și Alin Popoviciu (PNL), au fost provocați la o dezbatere publică. Candidatul PMP la Consiliul Județean, Roxana Iliescu, a fost cea care a lansat invitația, din dorința ca timișenii să fie cât mai informați în privința planurilor celor înscriși în competiție.

 

Timișul are nevoie de un suflu nou, de un spirit tânăr, inovativ, care să poată pune lucrurile în mișcare. Este ceea ce președintele Partidului Mișcarea Populară Timiș, Roxana Iliescu, vrea să aducă la Consiliul Județean Timiş, începând din această vară, pentru a lupta ca drepturile timișenilor să fie respectate: dreptul la sănătate, dreptul la învățământ și alte drepturi apărate de Constituția, și pe care administrațiile publice sunt obligate să le respecte.

În lupta electorală, candidatul PMP mizează pe proiecte sută la sută realizabile, precum depozitele frigorifice pentru legume și fructe în locuri strategice din județ, centre medicale de permanență și creșe în mediul rural, dar și birouri cu specialiști în accesarea de fonduri europene, în fiecare primărie din județ. Sunt proiecte fezabile, asumate de candidații PMP, lucru care nu se întâmplă și în cazul PNL și al PSD. Candidații PNL și PSD s-au ferit în această campanie să le împărtășească timișenilor proiectelor lor, preferând să stea sub umbrela procentelor pe care le au în sondaje.

Tocmai pentru a le da oamenilor șansa să voteze ceea ce este mai bun pentru ei, Roxana Iliescu a lansat un apel public către principalii săi contracandidați. Şi i-a provocat la o dezbatere pe candidații PSD și PNL, Sorin Grindeanu, respectiv Alin Popoviciu. „La Televiziunea Europa Nova, am lansat public o invitație la dezbatere contracandidaților de la PSD si PNL. Din respect pentru timișeni, cei doi contracandidați trebuie să răspundă unei asemenea provocări”, a declarat Roxana Iliescu, convinsă că va rezona mai bine cu cetățenii, decât candidații PNL și PSD.

Roxana Iliescu este avocat și a intrat recent în politică cu gândul de a pune județul în mișcare. Candidatul PMP la Consiliul Județean are alături o echipă de profesioniști în domenii ca: sănătate, educație, agricultură, transporturi și accesare de fonduri europene.

Print Friendly, PDF & Email