Candidatul M10 la Primăria Timişoara: un fost ofiţer MAI

Adrian Boruga Foto Arhiva personalaFiliala Timișoara a Partidului M10 anunţă că a validat candidatura pentru Primăria Municipiului Timișoara.

 

Adrian Borugă este candidatul partidului M10 în cursa pentru Primăriei Timişoarei, anunţă, printr-un comunicat de presă, M10 Timiş.

Adrian Borugă, în vârstă de 39 de ani, este de profesie ofiţer financiar. Absolvent al Academiei Trupelor de Uscat „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, specialitatea Financiar, a ocupat timp de 12 ani funcţii de ofiţer specialist, şef de birou şi contabil-şef în cadrul mai multor instituţii ale Ministerului Administraţiei şi Internelor. În 2011, în urma restructurărilor, şi-a dat demisia din MAI. În prezent ocupă funcţia de contabil- şef la Teatrul Maghiar de Stat “Csiky Gergely”, din Timişoara.

M10 se prezintă ca singurul partid care și-a asumat public reînnoirea clasei politice din România. „Este de asemenea şi singura formațiune politică în care Comisia de Integritate funcționează în mod real şi are un rol determinant în nominalizarea candidaților pentru orice funcţii, atât interne, în cadrul formațiunii, cât şi pentru funcțiile publice alese”, se mai arată în comunicatul M10 Timiş.

Print Friendly, PDF & Email